diumenge, 2 de maig del 2010

Un món a l'inrevés



Quan els deslleials demanen lleialtat

(carta enviada a la bústia de l'Avui el 2.5.2010 per la seva publicació, no publicada)

El president del govern central demana lleialtat al PSC i la vicepresidenta de la Vega demana respecte institucional i diu que no es bo fer res aconsellat per les presses, per si no ho han endevinat es referia al TC, aquell òrgan de l’estat tan eficient, disciplinat i treballador.

Recollons que és fort això!
El Sr. Rodríguez Zapatero, se’ns pixa un dia si i l’altre també. I les institucions del país (especialment les judicials) semblen el país de Pancho Villa.

Ja sabem els ciutadans que els polítics han de vetllar sobretot per la seva poltrona, ja sabem que moltes vegades s’han d’empassar més d’un gripau, i que algunes vegades han de renunciar a una cosa que es diu dignitat, però una cosa és que renunciïn a la seva dignitat (ells sabran el què és fan) i l’altra és que deixin sense dignitat al poble català.

El dia següent de la demanda del president del govern central, el president Montilla i el seu portaveu Iceta, ja han aigualit la festa. Demanen excuses als seus homòlegs de Madrid. Excuses, de què? Si us plau president Montilla tingui una mica de dignitat!

Si no poden o no saben aguantar la pressió del PSOE, perquè no pleguen?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan deixarem de patir aquesta cosa extranya que se'n diu TC? Quan els seus magistrats tindran un gest de dignitat i dimitiran?
Serà quan les gallines pixin?

Anònim ha dit...

I no podrian els del TC anar a assessorar a la justicia de Burkina Faso per exemple ?.