dimecres, 19 de maig del 2010

Sense Fanal II

Responsables de la crisi

Genèricament hem fracassat i aquest fracàs l'hem d’atribuir als nostres líders (polítics, econòmics i espirituals).
Per tant persones com el president de la CEOE (que ha rebut el recolzament dels principals empresaris del país, els nostres admirats líders econòmics) continuï al davant de la patronal dels empresaris quan sens cap mena de dubte hauria d’estar a la presó per estafa (d’Air Comet, on va vendre bitllets i no va donar el servei o a Marsans, on ha fet el mateix), és una cosa que indigna els ciutadans, insulta la intel·ligència i enfonsa encara més avall a tot el sistema judicial i polític.
Que els senyors banquers tinguin la cara dura de donar opinió de com s'hha de sortir de la crisi quan estan en l’origen del problema i, a més, alguns d’ells té o hauria de tenir comptes pendents amb la justícia, és una cosa que clama al cel.

Pel que fa als polítics, en el poder o en l’oposició, no mereixen ni que se’ls dediqui ni una sola ratlla, com no sigui per demanar el seu processament de forma immediata. No ho han sabut fer, ni han sabut dimitir. No han assumit cap responsabilitat. No els acuso de mala fe (no n’estic segur), però si d’incompetència.

No pot estar en el timó d’una nau aquell que no sap navegar i no sap on és el nord i on és el sud i no sap llegir una brúixola.